Slekstreff i Birtavarre, 24.-25. September 2005

Vi, Tommy og Per-Gunnar, vil på kort varsel forsøke og få organisert et slektstreff i Birtavarre i løpet av september måned. Helgen som nå er aktuell er 24. - 25. September. Grunnet denne korte varselen vil mest sannsynlig kun de innen rimelig reiselengde kunne møte opp. Men om dette bli en suksess kan den jo alltid gjentas til neste år med noen lengre varsel.

Hva skjer? Vel sosial sammenkomst med kos (grilling - ta med egen grillmat!). Større organisatoriske krumspring vil ikke bli gjort i år.

Vil sette stor pris på om du/dere sender en melding til meg, Tommy, og forteller hvorvidt du/dere kan komme. Kan også kontaktes på telefonnummer 91 16 81 03. Per-Gunnar kan naturligvis også kontaktes. Om det er noen på listen under du savner, ta gjerne kontakt med vedkommende og informer om slektstreffet!

Pris : Vel, det har kommet for en dag at vi låner Rødekorsbrakken. Den koster 1500 kroner å låne fra fredag til søndag. Skulle bli en liten sum per deltager. Dette inkluderer to rom med fire soveplasser - uten sengetøy. Dette kan fås ved å betale den lille summen av 30 kroner per seng. Ellers stiller Per-Gunnar campingvogna til disposisjon hvor det er sengeplass til 6 stykker. Bestemor har 3 rom med plass til 1+2+3. Fritz og Sonja har også 6 sengeplasser. Skulle totalt bli ... nok. Og kanskje andre også har mulighet for å låne ut en seng eller tre. Fordeling av sengeplasser derimot...

Borte!
Kontaktet
Kommer Kommer ikke
Per-Gunnar med familieSigvald og Britt
Tommy med familie (3)Sissel med familie
Tore med familie
Trond-Arne med familie (5)
Magne (1)
Geir med familie (3)
Johnny og Paula (2)
Frits og Camilla (2)
Hege med familie (5 - reiser hjem samme dag?)